Ofertele pentru produsul

Hama Media Hub II (57136)

70,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
shopu.ro

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Hama: Hama Hub USB

Prorturi USB2 buc.

Esti in pozitia in care doriti sa utilizati castile dumneavoastra si microfonul alternativ, dar aceasta pare o sarcina frustranta, incomoda si plictisitoare, fiind nevoie sa conectati si sa deconectati un dispozitiv pe care doriti sa-l utilizati cu PC-ul sau notebook, datorita lipsei de porturi USB disponibile. Din fericire pentru tine, Hama soseste din nou cu o solutie perfecta cu Hub Hama media, permitandu-va sa utilizati. microfoane si casti.

Media hub de la Hama, de culoare argintie stilizata, va face comutarea intre casti si difuzoare posibila fara a fi nevoie sa-si petreaca timpul pretios pentru a scoate sau introduce prizele. Conexiunile de sunet carte sunt facute pur si simplu si usor prin extinderea din spate a notebook-ului PC / la partea din fata a PC-ului / notebook-ului sau monitorului, astfel incat sa puteti utiliza microfonul si castile in acelasi timp cu usurinta. In concluzie, acest produs ofera o solutie simpla, usoara si convenabila problemelor tale, oferind un hub pentru toate dispozitivele preferate, inclusiv microfoane, casti si multe altele. Conecteaza-te cu Media Hub de la Hama! Specificatii:

- Conexiune pentru casti: Mufa cu jac 3,5 mm
- Conexiune pentru difuzor: Mufa cu jac 3,5 mm
- Interfata USB : Typ A-USB 2.0 (Host)
- Numar de porturi USB :1
- Standard USB : USB 2.0