Alte oferte pentru produsul

Hama USB Hub Hama OTG 2 x USB 2.0 Negru (4007249541406)

60,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
cel.ro

Hama USB Hub Hama OTG 2 x USB 2.0 Negru (4007249541406)

64,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
domo.ro

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Hama: Hama Hub USB

Prorturi USB 2 buc.

2 porturi USB-A mama; 1 mufa USB-A tata plus adaptor de la USB-A tata la micro USB-B tata;  Model USB OTG(On-The-Go); alimentare via USB; Distanta mare dintre porturile USB  face posibila introducerea fara pobleme a mufelor late USB/USB Dongles.   Numar porturi 2 Tip port USB 2.0 Viteza de transfer (Mbit/s) 480 Garantie comerciala Conform certificatului de garantie emis de producator Garantie de conformitate 2 ani Dimensiuni (W x D x H cm) 23 x 14 x 1.4 Culoare Negru Greutate (kg) 0.03726

Galerie